Gem datoen til julemarkeder i Tjekkiet

Gem datoen til julemarkeder i Tjekkiet

Den unikke atmosfære på de mest charmerende julemarkeder i verden.

Gem datoen til julemarkeder i Tjekkiet
Julemarkeder er det bedste ved vinteren. De, der afholdes i Prag, kan være stolte af at være blevet kåret som den smukkeste af disse begivenheder af USA Today-læserne i en omfattende meningsmåling. Og det er tid til at begynde at planlægge, hvad der skal udforskes. Sikker flyrejse og overnatning allerede nu.

Julemarkeder og advent i Prag

Old Town Square (Staroměstské náměstí) 2. 12. 2023 – 6. 1. 2024
Wenzelspladsen (Václavské náměstí) 2. 12. 2023 – 6. 1. 2024
Republikpladsen (náměstí Republiky) 2. 12. 2023 – 30. 12. 2023
Tyl’s Square (Tylovo náměstí) 26. 11. 2023 – 24. 12. 2023
Fredspladsen (náměstí Míru) 20. 11. 2023 – 24. 12. 2023
Smíchov – gågade Anděl 24. 11. 2023 – 24. 12. 2023
 

Julemarkeder og advent i Ostrava

Nyd en farverig og glædelig jul i den moravisk-schlesiske metropol!
På julemarkederne i Ostrava finder du alt, hvad du behøver for at tune ind på den rigtige juleseddel. Og måske lidt mere. Kærtegn et rigtigt æsel i julekrybben, beundre den oplyste plads fra pariserhjulet eller boltre dig på juleskøjtebanen under åben himmel...
26. november 2023 - 2. januar 2024

 

Julemarkeder Olomouc

Traditionelle julemarkeder i det historiske centrum af Olomouc.
Du kan nyde forskellige typer punch, gløgg og andre varme drikke på ethvert julemarked, men knap så mange, som du finder i Olomouc, hvor punch og Nürnberg-vin er blevet en julefavorit. Den, der kommer til Olomouc-julemarkederne og i særdeleshed for at "punche byen" på den øvre plads, kan nyde vin og punch med forskellige krydderier, søde og bitre, forbedret med rom, kirsebærbrandy eller appelsin.
19. november 2023 - 23. december 2023

 

Jul i Brno

Kom og oplev den ægte adventsstemning på julemarkederne i hjertet af Brno.
Jul i Brno betyder julemarkeder og kulturelle programmer på Frihedspladsen og i hele Brno – Kålmarkedet, Moravian Square og Radnická Street. Snesevis af sælgere tilbyder deres kunsthåndværk, forskellige søde delikatesser, svinekødsspecialiteter, varm punch, mjød og andre julegodter.
24. november 2023 - 23. december 2023

 

Julemarked i České Budějovice

Nyd julecharmen i hovedstaden i Sydbøhmen.
Hvert år i adventstiden er der julemarked på Přemysl Otakar II-pladsen i České Budějovice. Hver dag kan du nyde julestemningen, lytte til julesange, smage endeløse lækkerier og købe unikke gaver. Der vil være forskellige musik- og teaterforestillinger på markedet, samt sækkepibe-sang og folkedans og sang.
24. november 2023 - 31. december 2023
 

Advent og jul i Plzeň

Nyd den magiske atmosfære i Plzeň dekoreret til advent.
Hvert år er der et julemarked på Republikkens Plads i Plzeň. Pladsen er fuld af julestemning og duften af gløgg, punch og julesmåkager. Der er også et rigt kulturelt program, herunder julesange, en juletræstænding og en levende julekrybbe.
23. november 2023 - 23. december 2023

 

Advent og jul Český Krumlov

Lad dig charmere af den smukke julestemning i byen Český Krumlov!
Byens magi i adventstiden fremgår tydeligt af programmet: den offentlige tænding af juletræet, sangsalmer, St. Nicholas Day, adventsfotografering på Museum of Seidel Photo Studio, et julekrydstogt på en tømmerflåde eller breve til baby Jesus. Den store attraktion, du ikke vil opleve andre steder, er Bjørnens jul, hvor bjørnene fra Krumlov-slottets voldgrav også fejrer juleaften!
1. december 2023 - 1. januar 2024

 

Julemarkeder i Třebíč

Oplev adventsmagien i UNESCOs skatkammer.
Gå ikke glip af fejringen af Hanukkah i den bageste synagoge den 10. december 2023! Under arrangementet har du mulighed for at besøge synagogen med en guide i kostume, smage koshervin, og børn kan deltage i kreative workshops. Nyd traditionelle julemarkeder på Karlovo-pladsen i Třebíč! Du kan glæde dig til mad- og gaveboder, et rigt kulturprogram, en julekrybbe, juleværksteder og meget mere.
8. december 2023 - 22. december 2023