FIBA EuroBasket 2022: Susijengi pelaa Prahassa!
Mikä olisi parempaa kuin yhdistää yksi vuoden suurimmista urheilutapahtumista kaupunkilomaan upeassa Prahassa? Vielä ehdit varata sekä lento- että pääsylippusi. Euroopan tärkein koripallotapahtuma odottaa sinua!

FIBA EuroBasketin 2022 D-ryhmä pelaa tänä vuonna Prahassa päivinä 2. - 8. syyskuuta. Ryhmään kuuluu Suomen ja Tšekin joukkueiden lisäksi myös Hollanti, Puola, Israel ja Serbia. Pelit järjestetään suuressa ja modernissa O2-areenassa, joka sijaitsee aivan Českomoravská-metropysäkin vieressä (B-linja). Katso lippu- ja lisätietoja täältä: www.fiba.basketball/eurobasket/2022/

Praha on helppo kohde matkustaa, lento Helsinki-Vantaan lentokentältä kestää alle kaksi tuntia. Ja syyskuu on sitä paitsi ihana aika Prahassa vierailuun – sää on aurinkoinen ja sopivan lämpöinen, joten ottelun jälkeen voi mukavasti istahtaa terassille nauttimaan kylmästä pilsneristä ja juttelemaan pelaajien suorituksista! Tervetuloa!