Tule kokemaan Tšekin parhaat wellness-elämykset

Tule kokemaan Tšekin parhaat wellness-elämykset

Tule kokemaan Tšekin parhaat wellness-elämykset
Loistokkaat kylpylätalot, idylliset palatsit, modernit hotellit ja pienet perhemajatalot kaukana kaupunkien vilinästä – kaikki nämä paikat tarjoavat rentouttavia hoitoja ja wellness-ohjelmia. Olemme listanneet ne parhaat paikat, joissa koet ainutlaatuiset hoidot ja unohtumattomat elämykset.

Chateau Mcely – Loistava hiljentymispaikka

Jos toiveenasi on kaiken tasokkain kokemus uniikissa ympäristössä, lähde Chateau Mcely – Spa Hotel and Forest Retreat -hotelliin, joka sijaitsee Keski-Böömissä lähellä Prahaa. Majoitus on linnan alkuperäisissä huoneistoissa, ja täältä löytyy myös vanha viinikellari, jonka historia ulottuu aina 1600-luvulle saakka. Hotelli tarjoaa unohtumattomia ruokakokemuksia kuuluisassa Piano Mobile Restaurant -ravintolassa. Mcely Bouquet Spa -kylpylä, joka keskittyy paikallisia aineksia hyödyntävään yrttiaromaterapiaan, tuottaa jopa omaa kosmetiikkaansa. Sinua odottavat myös yllättävät paikat kuten tornikirjasto, katto-observatorio ja monet muut. Rentoudu linnan puistossa ja kauniin järven rannalla, jossa voi uida, lepäillä ja urheilla koko perheen kanssa.

Svatá Kateřina Resort – Perinteiset intialaiset lääkinnälliset hoidot

Haluatko hiljentyä hetkeksi ja saada uutta energiaa? Svatá Kateřina -hotellikeskus tarjoaa terveelliseen elämäntapaan ja painonpudotukseen liittyviä palveluja, urheilumahdollisuuksia ja majoitusta Vysočinan kauniin maiseman keskellä. Joogaan, ayurvedaan ja kylpylähoitoihin keskittyvä keskus on loistava paikka lepoon ja rentoutumiseen. Ayurveda-paviljongissa voit kokea huippulaadun terapioita ja ayurveda-hoitomenetelmiä. Paviljongin vieressä sijaitseva meditaatiopuutarha vesiputouksineen, solisevine koskineen ja hindulaisine jumalanpatsaineen vie sinut yhdeksän tuhatta kilometriä itään päin ja viisi tuhatta vuotta menneisyyteen, ayurvedan syntypaikkaan Keralaan Intiassa. Hyvin suosittu on myös vuonna 2014 rakennettu druidien kiviympyrä. Se on todellisen megaliitin jäljitelmä, ja sen tarkoitus on auttaa ihmisiä heidän hengellisessä etsinnässään ja terveyden edistämisessä.

Miura Hotel Čeladná – Taidegalleriaa muistuttava majoitus

Jo ensisilmäyksellä näkee, että lyhytkin oleskelu Miura-hotellissa tulee olemaan unohtumaton. Hotelli kuuluu Čeladnán kuuluisaan golfalueeseen, joten voit kokea täällä monta eri elämystä. Hotelli on uniikki myös mitä arkkitehtuuriin ja luovuuteen tulee, ja täältä löytyy lisäksi ainutlaatuinen ruokatarjonta, jonka tähti ovat erityisesti jälkiruuat ja paikalliset perinneruoat. Kohde tarjoaa myös loistavan, luontoon yhdistetyn wellness-keskuksen palveluja. Hotellissa näkee sitä paitsi Damien Hirstin, Andy Warholin ja David Černýn taideteoksia. Älä unohda varata oma paikkasi!

Wellness & Spa Hotel Augustinian House – Unohtumaton retriitti- ja wellness-keskus

Tule kauniiseen Luhačovicen kylpyläkaupunkiin nauttimaan sen romanttisesta tunnelmasta. Ylellisen ja rentouttavan majoituksen löydät tasokkaasta Augustinian House -hotellista, jonka kylpyläperinne ulottuu aina 1800-luvulle saakka. Hotellin erikoisuus on Kuuden aistin puutarha, jossa on näköön, kuuloon, tuntoaistiin, makuaistiin ja hajuaistiin liittyviä pysähdyksiä. Kuudes aisti, jonka tämä erikoinen puutarha herättää, on intuitio. Et saa myöskään jättää väliin äskettäin avattua ”Sielun hoidoksi” kutsuttua meditaatiojurttaa – täällä voit hiljentyä ja löytää uudelleen sisäisen ja ulkoisen maailmasi tasapainon.

Wellness Hotel V Nebi – Czech Hotel Awards 2020 -palkinnon voittaja

Romanttinen V Nebi (“Taivaassa”) Wellness Hotel on tarkoitettu vain aikuisille, ja se tarjoaa huippulaadun wellness-palveluja, rentoutumismahdollisuuksia ja kylpylähoitoja. Tämän pienen ja kodikkaan hotellin mottona on ”Lepoa ja rentoutumista”: täältä löytyy 600 neliömetrin kylpylä- ja wellness-alue, erillinen sauna, pieni järvi ja panoramaterassi. V Nebi Wellness Hotel sijaitsee kauniin Jizera-vuoriston luonnon keskellä Příchovicen kylän laidalla, kaukana vilkkaista teistä ja liikenteestä. Täältä löydät täydellisen rauhan ja koet unohtumattoman rentoutumisloman.

Herálec Chateau – Rentoutumista ja wellness-palveluja aateliskartanossa

Vysočinan läänissä sijaitseva romanttinen Herálecin linna tarjoaa ainutlaatuiset rentoutumis- ja wellness-mahdollisuudet. 1600-luvulla rakennetun linnan eteläsiipi on omistettu rentoutumiseen: hiljenny yrttisaunassa, ammenna uutta energiaa perinteisestä saunasta ja helli itseäsi puhdistavan höyrykylvyn ja rentouttavan hieronnan avulla. Arkkitehtonisesti mielenkiintoisessa Silencariumissa, joka löytyy suuresta arkadista linnan kasvihuoneen viereltä, voit nauttia täydellisestä hiljaisuudesta ja rauhasta katsellessasi taivasta ja linnan puutarhan vehreyttä. Hurmaava vetokohde on linnan tornissa sijaitseva poreallas. Linna tarjoaa tietenkin myös ammattitason terapeuttisia palveluja ja loistavasti varustetun fitness-keskuksen.